CRC Business Meeting Day Schedule

Wednesday, December 14, 2022, 9:30am-4:30pm (or upon conclusion of business)

Session	Agenda	Time/Guests
9:30- 9:40am	1. Call to Order Roll Call Run of Show Announcements	10 minutes
9:40-11am	 2. Director Updates and Announcements A. Executive Director Updates B. Chief Counsel Updates 3. Subcommittee Updates and Announcements F. Lessons Learned (10am) Panel Presentation: San Diego IRC 	15 minutes 60 minutes
11:00-11:15	Break	
11:15-12:45	Continue Director Reports Public Comment on Item 2 Continue Subcommittee Updates	30 minutes
	B. Finance and Administration D. Website L. Legislative	20 minutes 20 minutes 20 minutes
12:45-1:45	Lunch	
1:45-2:15	Continue Subcommittee Updates	30 minutes
2:15-3:15	4. Close Session – Litigation/Personnel	60 minutes
3:15-3:30	Break	
3:30-4:30	Continue Subcommittee Updates	60 minutes
	5. Public Comment	